8 Persoane care s-au căsătorit cu Lucruri Bizare

8 povești despre căsătorii cu lucruri bizare

6067
twitter.com/Davecat
Loading...

Chiar dacă partenerul tău nu este om, poți să te căsătorești cu un obiect neînsuflețit, cum ar fi o păpușă, o hologramă sau o pernă? Există oameni care au ajuns suficient de curajoși pentru a arăta societății relația lor specială și afecțiunea față de anumite lucruri.

Noi, cei de la  curiozități.net, am găsit 8 povești despre căsătorii cu lucruri bizare.

1. David Sikorski și mireasă lui, un burrito

david.sikorski/Instagram

Un tânăr pe nume David Sikorski din San Francisco a hotărât să se căsătorească cu un burrito : „Este dragostea mea adevărată.” Pentru căsătorie, el a organizat chiar și o ședință foto romantică.

Loading...

El a mărturisit că a fost puțin cam stresant pentru că îi vedea pe toți cei din jurul lui că s-au căsătorit. Apoi au copii. Și singurul lucru pe care el îl avea era slujba lui. Acum nu este singur!

2. Davecat s-a căsătorit cu o păpușă.

twitter.com/Davecat

Davecat și-a întâlnit soția, Sidore Kuroneko, în 2000, într-un club. Ea este o păpușă sintetică și arată în totalitate ca o femeie adevărată.

Davecat și Sidore nu sunt căsătoriți legal, dar asta nu afectează fericirea lor. Davecat se consideră un activist pentru dragostea sintetică. El crede că are și drepturi pentru modul său de gândire, ca și alte persoane cu un stil de viață alternativ.

Citește și:  8 locuri din jurul lumii unde poți avea probleme cu legea dacă faci poze

3. Erika Eiffel s-a căsătorit cu Turnul Eiffel.

fb/Berliner.Mauer

Erika Eiffe L este renumită pentru dragostea ei pentru obiecte. A întâlnit prima dată Turnul Eiffel în 2004. Acesta a fost momentul unei atracțîi imediate. În aprilie 2009, la a două aniversare a căsniciei sale cu Turnul Eiffel, ea a mărturisit că dragostea pentru obiecte îi da putere.

Acum are o relație cu Lance, arcul ei de concurs care a ajutat-o ​​să devină un arcaș de clasă mondială.

4. Kevin Nadal s-a căsătorit cu el

© JVM / Wikipedia

Kevin Nadal este autor, activist și profesor de psihologie care s-a căsătorit cu propria persoană. El își explică filozofia care este foarte curajoasă: „Am participat la cel puțin o duzină de nunți și am cumpărat tone de daruri pentru acele cupluri. Și nu mă înțelege greșit, sunt fericit să o fac. Dar am început să mă gândesc: sărbătorim mereu viața în doi, de ce nu viața singur?

Citește și:  10 moduri naturale de a scăpa de limba albă și de a-i reda sănătatea

El crede că oamenii singuri sunt marginalizați în lumea noastră și susține oamenii care nu au un partener.

5. Tracey Emin s-a căsătorit cu o stâncă.

gettyimages

Artista britanica Tracey Emin s-a căsătorit cu o piatră. Acest eveniment sa întâmplat în grădina din Franța. Este cu siguranță o persoană interesantă cu viziuni interesante și inspiră mulți oameni cu arta ei: „Undeva pe un deal cu fața spre mare există o piatră veche foarte frumoasă și nu merge nicăieri”.

Nu vede doar o conexiune fizică într-o relație, ci și o legătură spirituală, și asta are mult sens.

6. Un bărbat japonez s-a căsătorit cu o hologramă.

gettyimage

Viitorul e aici. Akihiko Kondo s-a căsătorit cu o hologramă. Acest lucru pare a fi un film SF în care un erou este trezit în fiecare zi de o soție virtuală care îi amintește de programul său și îi spune prognoza meteo.

Dar acest lucru este real! Nunta lui Kondo a fost în noiembrie 2018 și nu este recunoscută legal. A provocat numeroase reacții în Japonia și în străinătate.

Citește și:  10 motive pentru care asiaticii sunt atât de slabi

7. Pascale Sellick s-a căsătorit cu o pătură.

instagram/pascalesellick

Pascale Sellick a devenit virală când a anunțat planurile sale de a se căsători cu o pătură. Ea este convinsă că, pentru fericire, nu trebuie să aveți o relație cu o ființă umană. Nu este necesar: „Nu contează dacă ești singur de Ziua Îndrăgostiților, pentru că poți să te bucuri chiar si de un duș.”

8. Aaron Chervenak s-a căsătorit cu smartphone-ul său.

flickr

În lumea noastră modernă, putem spune că toți avem o relație cu telefoanele noastre. Dar Aaron Chervenak a decis să facă această declarație oficială: „Dacă vom fi cinstiți cu noi înșine, ne vom conecta cu telefoanele noastre pe mai multe nivele emoționale”.

Căsătoria lui nu este recunoscută, dar a fost si o ceremonie.

Care este părerea dvs. despre relații? Este necesar să ai un partener pentru fericire?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ